Allt om tjanstebil.seTjänstebilar Alphabet


Allt mellan A-Ö inom Fleet Management. Alphabet Fleet Services finns till för alla företag som har behov av en väl fungerande tjänstebilslösning. Viktigast för oss är att din personal aldrig sinkas av bilrelaterade problem utan håller sig mobila och bidrar till företagets produktivitet. Det gäller förare ute på vägarna såväl som bilansvariga. Att ta hand om en bilpark på 50 bilar kräver tid och resurser som kan användas på ett bättre sätt.

Vi erbjuder en av Sveriges bredaste produktportföljer. Dessutom har vi ett starkt utbud av tilläggstjänster för att ytterligare underlätta företagets bilinnehav såsom Fleet Management, Alphabet Online och Alphabet Trading.

Bilen är förstås en mycket viktig komponent. Många spenderar mer tid i bilen än på en kontorsplats och det är viktigt att bilen erbjuder en bra miljö; bekväm, tyst och säker. Alphabet Fleet Services arbetar med alla märken och vi hjälper dig att välja rätt i djungeln. Då vi är en del av BMW Group är vi förstås lite extra bra på BMW, det vore konstigt annars. Men vår uppgift är att du som kund alltid ska ha en så optimerad bilpark som möjligt, oavsett vilket märke du väljer.

Alphabets mål är att hela tiden växa genom ett nära samarbete med våra kunder. Därför skräddarsyr och specialanpassar vi mycket efter det enskilda företagets behov. Vi är en mindre spelare på marknaden, men har det stora företagets muskler, det gör att vi alltid är redo för nya utmaningar.

Alphabet Fleet Services
Vetenskapsvägen 10
191 38 Sollentuna
+46 8-585 360 70


Vad blir mitt förmånsvärde?

Räkna ut ditt förmånsvärde
Alphabet Fleet Services finansierar och administrerar fordon från alla bilmärken. Alphabet är 4:e största aktör i Europa. Läs mer.